werken bij holland kinderopvang

Wij zijn trots op onze medewerkers die staan waarvoor Holland Kinderopvang staat en iedere keer weer met nieuwe inspirerende ideeën komen om met en voor de kinderen te gaan doen. Zij bewaken de kernwaarden die Holland Kinderopvang zo belangrijk vindt.  Met elkaar helpen we de kinderen met de juiste stappen in het geleidelijk groter groeien. De medewerkers denken ook mee over alle pedagogische ontwikkelingsgebieden en bewaken deze. Het is mooi om te zien hoe dat voor elkaar en door elkaar gebeurt.

Hierbij kijken we, ook bij ons personeel, graag naar ieders persoonlijke interesses. Waar ben jij goed en wat vind jij leuk om te doen?  Natuurlijk moeten alle vaste taken uitgevoerd worden, maar er wordt ook ruimte en tijd gemaakt voor projecten die meerwaarde geven aan ieders ontwikkeling. We stimuleren eigen initiatief en inbreng in de organisatie en uitvoering van extra en bijzondere activiteiten.

Wij vinden het belangrijk dat de medewerkers meegroeien in de organisatie. Daarom zorgen we ervoor dat we elkaar helpen en bieden we gelegenheid voor de benodigde en gewenste (bij) scholing.

Holland Kinderopvang is een kleinschalig familiebedrijf bestaande uit een kinderdagverblijf en twee vestigingen voor buitenschoolse opvang gevestigd binnen dezelfde wijk in Delft.

Wij hebben meerdere vacatures PER DIRECT open staan. Lijkt het jou leuk om in een jong team dat voor ontwikkeling staat te werken? Solliciteer dan snel op één van onze vacatures.

vacatures

PER DIRECT GEZOCHT:
Pedagogisch Medewerker KDV
28 uur per week
Voor ons kinderdagverblijf in Delft zijn wij op zoek naar een gediplomeerd Pedagogisch Medewerker met minimale beschikbaarheid op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.
Contracturen zullen in overleg met jou bepaald worden op basis van o.a. beschikbaarheid en flexibiliteit.
Onze locaties zijn dagelijks geopend tussen 7h00 en 19h00.
Je zal werkzaam zijn op alle groepen van de Appelboom. Zodra er plek beschikbaar is op een vaste groep, zal jij als één van de eerste gevraagd worden om als vaste medewerker het team van die groep te versterken. Deze plek zal naar alle waarschijnlijkheid vrijkomen bij een jongere leeftijdsgroep.

Wij vragen:
Wanneer je jezelf herkent in de volgende omschrijvingen, dan nodigen we je graag uit te solliciteren!
– je hebt een relevante opleiding MBO3, MBO4, HBO of WO (bijna) afgerond.
– je hebt affiniteit met leeftijdsfases van kinderen tussen 0-4 jaar.
– je bent communicatief vaardig.
– je bent enthousiast en neemt graag initiatief.
– je bent sowieso op dinsdag, woensdag, donderdag en/of vrijdag flexibel inzetbaar tussen 7h00 en 19h00 (inclusief schoolvakanties).
– je hebt een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).
– je bent ingeschreven in het personenregister kinderopvang

Een specialiteit op het gebied van muziek, dans, theater, sport of pedagogiek en het bezit van rijbewijs B is een pre.

Wij bieden jou:
– Een overeenkomst met vaste uren met regelmatig kans op meerwerk, bijvoorbeeld ter vervanging van ziekte of bij drukte zoals studiedagen of staking op scholen. Natuurlijk altijd in overleg!
– Naast een salaris conform de CAO Kinderopvang, bieden we iedere (nieuwe) collega alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, zoals bijvoorbeeld via bij- of nascholing.
– Reiskostenvergoeding en pensioenregeling.
– Voldoende ruimte om je creativiteit en ideeën los te laten, zo beschikken we bijvoorbeeld over een eigen Atelier, Bewegingsruimte en maken we gebruik van een gymzaal.
– Goed bereikbare locaties. We zitten op ongeveer 5 minuten van station Delft en bieden jou de mogelijkheid om een werknemersparkeervergunning af te nemen.
– Een werkplek waar je iedereen al snel kent, de leidinggevenden en directie zie je regelmatig op de werkvloer. Om een praatje te maken of om mee te werken op de groep.

Sollicitatieprocedure
Heel graag ontvangen we je CV en motivatiebrief waarin je duidelijk maakt waarom jij onze nieuwe collega bent via: admin@hollandkinderopvang.nl. Je kunt ook onderstaand formulier gebruiken.

  PER DIRECT GEZOCHT:

  Pedagogisch Medewerker
  BSO minimaal 24 uur (minimaal 3 dagen beschikbaar, liever 4) per week

  Voor onze BSO locaties in Delft zijn wij op zoek naar gediplomeerde Pedagogisch Medewerkers met minimale beschikbaarheid op maandag, dinsdag en donderdag. Op vrijdag beschikbaarheid voor minimaal de ochtend is een pré.
  Contracturen zullen in overleg met jou bepaald worden op basis van o.a. beschikbaarheid en flexibiliteit.

  Onze locaties zijn dagelijks geopend tussen 7h00 en 19h00.

  Wij vragen:

  Wanneer je jezelf herkent in de volgende omschrijvingen, dan nodigen we je graag uit te solliciteren!

  • je hebt een relevante opleiding MBO3, MBO4, HBO of WO (bijna) afgerond.
  • je hebt affiniteit met leeftijdsfases van kinderen tussen 4-12 jaar.
  • je bent communicatief vaardig.
  • je bent enthousiast en neemt graag initiatief.
  • je bent sowieso op maandag, dinsdag en donderdag flexibel inzetbaar tussen 7h00 en 19h00 (inclusief schoolvakanties).
  • je hebt een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).
  • je bent ingeschreven in het personenregister kinderopvang

  Een specialiteit op het gebied van muziek, dans, theater, sport of pedagogiek en het bezit van rijbewijs B is een pre.

  Wij bieden je:

  • Een overeenkomst met vaste uren met regelmatig kans op meerwerk, bijvoorbeeld ter vervanging van ziekte of bij drukte zoals studiedagen of staking op scholen. Natuurlijk altijd in overleg!
  • Naast een salaris conform de CAO Kinderopvang, bieden we iedere (nieuwe) collega alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, zoals bijvoorbeeld via bij- of nascholing.
  • Reiskostenvergoeding en pensioenregeling.
  • Voldoende ruimte om je creativiteit en ideeën los te laten, zo beschikken we bijvoorbeeld over een eigen Atelier, Bewegingsruimte en maken we gebruik van een gymzaal.
  • Goed bereikbare locaties. We zitten op ongeveer 5 minuten van station Delft en bieden jou de mogelijkheid om een werknemersparkeervergunning af te nemen.
  • Een werkplek waar je iedereen al snel kent, de leidinggevenden en directie zie je regelmatig op de werkvloer. Om een praatje te maken of om mee te werken op de groep.

  Sollicitatieprocedure
  Heel graag ontvangen we je CV en motivatiebrief waarin je duidelijk maakt waarom jij onze nieuwe collega bent via: admin@hollandkinderopvang.nl. Je kunt ook onderstaand formulier gebruiken.

   kom jij binnenkort ons team versterken?

   Leuke activiteiten?

   Voor onze organisatie zijn we altijd op zoek naar personen of organisaties die leuke, afwisselende en uitdagende activiteiten aanbieden.  Denk hierbij b.v. aan een workshop jongleren, judo of djembé spelen.

   Voor meer informatie kunt u contact opnemen via e-mail.

   Stage lopen?

   Onze medewerkers vinden het leuk om ook anderen het vak te leren. Samen sta je sterk en leer je van elkaar.  Zou je, na alles wat je over ons gelezen hebt, stage bij ons willen lopen? Stuur dan een mailtje met CV via e-mail.
   We zullen dan contact met je opnemen en je eventueel uitnodigen voor een gesprek.

   wie werkt er bij ons?

   Om bij Holland Kinderopvang en in de kinderopvang te mogen en kunnen werken dienen onze pedagogisch medewerkers te voldoen aan bepaalde opleidingseisen. Meer informatie over de kwalificatie-eisen vindt u hier.

   Naast deze opleidingseisen worden onze medewerkers natuurlijk ingewerkt op ons beleid. Zij staan hier volledig achter en stralen dit ook uit naar onze klanten.

   Iedereen die bij Holland Kinderopvang in dienst is beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag met de screeningsprofielen “84=zorgdragen voor minderjarigen en 86=werkzaam in de kinderopvang”. Medewerkers in de kinderopvang worden voortdurend gescreend op eventuele strafbare feiten. Met de juiste VOG, dienen alle medewerkers ingeschreven te zijn in het Personenregister kinderopvang en gekoppeld te zijn aan de organisatie waar hij/zij werkzaam zal zijn.

   Een aantal van onze pedagogisch medewerkers hebben een specialisatie of opleidingsachtergrond in Sport- en Bewegen, Beeldende Kunst, muziek en/of Zang en Dans. Zij dragen mede zorg voor de proeverij van verschillende activiteiten die op een uitnodigende manier worden aangeboden om talenten te ontdekken en te ontwikkelen.

   Daarnaast beschikken een aantal medewerkers over een specialisatie (beeldende kunst, muziek, dans, sport, onderwijs). Daarom worden zij vakkrachten genoemd.  Naast mbo-niveau 3 en 4 zijn er ook meerdere medewerkers werkzaam met een relevant hbo-diploma. Binnen het team van Holland Kinderopvang zijn er een orthopedagoge en een pedagogisch beleidsmedewerker en -coach werkzaam. Zij bewaken het pedagogisch beleid binnen de locaties en het pedagogisch klimaat binnen de organisatie.

   De directie, operationeel leidinggevende, orthopedagoog en pedagogisch beleidsmedewerker en -coach ondersteunen, adviseren en begeleiden werknemers.

   Holland Kinderopvang beschikt over vaste teams per locatie en vaste inval-medewerkers. Zo kunnen wij garanderen dat u en uw kind(eren) altijd vertrouwde personen aantreffen op één van onze opvanglocaties.

   Holland kinderopvang hanteert een selectieprocedure voor nieuwe medewerkers. Naast de vereiste diploma’s, volgens de geldende opleidingseisen beroepskrachten conform de CAO kinderopvang.  (SPW 3, SPW 4, HBO of gelijkgestelde diploma’s) kijken wij naar de sollicitant als persoon. We hanteren een profiel dat past bij onze visie. De sollicitant moeten binnen dit profiel en het team van Holland Kinderopvang passen om bij ons te kunnen werken.

   Na een eerste sollicitatiegesprek draait de sollicitant een keer mee op (minimaal) één van onze locaties op de groep onder begeleiding van een vaste medewerker. Wanneer dit positief bevonden wordt door alle betrokken collega’s, volgt er een arbeidsvoorwaardengesprek en worden de referenties van de sollicitant nagetrokken. Daarna volgt de beslissing of de sollicitant in dienst wordt genomen.

   De nieuwe medewerker dient daarnaast voorafgaand aan de datum van indiensttreding een geldige VOG (verklaring omtrent gedrag) te overleggen, ingeschreven zijn in het personenregister en een koppelverzoek te hebben ingediend.

   Iedere nieuwe medewerker heeft een proeftijd van 2 maanden, bij het eerste contract van minimaal zeven maanden.

   Holland Kinderopvang wil daarbij benadrukken trots te zijn op de mix van mannen en vrouwen in onze organisatie. Wij geloven dat dit ten goede komt aan het pedagogisch klimaat voor de kinderen.