NIEUW!! Pedagogisch medewerker – KDV De Appelboom Dreumes-/peutergroep 3 dagen 25uur

Kleinschalige, betrokken kinderopvang zoekt een creatieve, inspirerende pedagogisch medewerker. Vind jij het een uitdaging om onze jongste kinderen te laten stralen, ontdekken en groeien? Dan is dit de baan voor jou! De organisatie Holland Kinderopvang is een kleinschalige organisatie met vier locaties in Delft, drie BSO- locaties en een kinderdagverblijf. Een familiebedrijf waar samenwerking een belangrijke waarde is. Niet alleen de samenwerking binnen het team, maar ook de samenwerking met ouders, kinderen en basisscholen. Kwaliteit en groei vinden we bij Holland kinderopvang erg belangrijk. Wij zorgen voor uitdagende en inspirerende opvang, waarbij kinderen, ouders en medewerkers samen ‘groter’ groeien. Daarnaast bouwen we mee aan het zelfvertrouwen van onze kinderen. Groei en ontwikkeling vinden wij ook belangrijk voor ons personeel, daarom worden jaarlijks teambijeenkomsten op het gebied van pedagogiek georganiseerd. Ook nemen onze medewerkers deel aan mooie evenementen, zoals bijvoorbeeld de Kindvakbeurs. Pedagogisch medewerkers spelen namelijk een zeer belangrijke rol bij het ontwikkelen en uitvoeren van het pedagogisch beleid op de werkvloer. De Locatie Locatie De Appelboom is de vestiging waar we overdag de allerkleinsten, van 6 weken tot 4 jaar, opvangen. Dit is mogelijk vanaf minimaal een dag of een dagdeel per week. Uiteraard werken we met vaste pedagogisch medewerkers per groep en vanuit de visie van het geleidelijk groter groeien van het kind. De opvang is huiselijk en kleinschalig, met veel aandacht voor het individuele kind. Wat houdt de functie in? Fijne en inspirerende werkplek Samen met je collega’s, een team van enthousiaste en betrokken medewerkers, creëer je op de groep een fijne sfeer waar kinderen zich thuis voelen. Je biedt met je collega’s een proeverij van activiteiten aan, waaraan de kinderen kunnen deelnemen. Hiervoor heb je naast de reguliere ruimtes ook een atelier, bewegingszaal en gymzaal tot je beschikking. Daarnaast heeft het kinderdagverblijf verschillende buitenruimtes die gebruikt kunnen worden.Op het kinderdagverblijf werken we met een maandelijks thema en jouw inbreng voor dit thema wordt zeer op prijs gesteld. Door de kleinschaligheid en korte communicatielijnen kun je jouw ideeën makkelijk delen met het team en de directie/leidinggevenden. Bij Holland kinderopvang doen we het samen en dat maakt ons anders dan de grotere kinderopvang organisaties in Delft. Als pedagogisch medewerker heb je nauw contact met de ouders van onze kinderen. Het is jouw taak de ouders te informeren. Bij het ophalen neem jij hen mee in de ontwikkeling van hun kind(eren). Wat bieden wij jou? Een gezellige, kleinschalige organisatie met korte communicatielijnen. Werken bij een familiebedrijf waar je ‘het samen doet’.
   • Werkdagen in overleg. Beschikbaar: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag (meest gebruikte openingstijden van 7.30u tot 18.30u). Voorkeur: maandag, dinsdag en/of donderdag.
   • Volgen van trainingen en cursussen, jezelf ontwikkelen in een veilige omgeving, gecoacht worden door een interne pedagogisch coach
   • Themagericht met activiteiten werken, daardoor kun jij jouw creativiteit verder ontwikkelen
   • Korte lijnen en daardoor open en directe communicatie
   • Een organisatie waar eigen inbreng wordt gewaardeerd
   • Beschikking over een atelier, bewegingszaal, gymzaal, buitenruimtes en zandbak voor het uitvoeren van jouw bedachte activiteiten
  • Je ontvangt een salaris conform de cao kinderopvang met reiskostenvergoeding & pensioenregeling en eventueel een tegemoetkoming parkeerkosten.
Wat vragen we van jou? Je deelt met ons de passie voor de begeleiding en ontwikkeling van kinderen, je geniet van ieder moment. Je zet alles op alles om de kinderen op jouw groep een fantastische dag vol groei te bezorgen. Je bent verantwoordelijk voor de opvang, groei en verzorging van de kinderen, wat maakt dat we het volgende van je vragen:
    • Je bent in het bezit van een diploma (MBO3, MBO4 of HBO of WO) welke jou kwalificeert om te werken in de kinderopvang
    • Je communiceert vlot en open met kinderen, ouders en collega’s
    • Je bent kindgericht en liefdevol
    • Je vindt het fijn om samen te werken en open te communiceren
    • Je hebt een geldige verklaring omtrent gedrag (VOG)
  • Een specialiteit op het gebied van muziek, dans, theater, sport of pedagogiek en een rijbewijs is een pre