actuele vacatures bij Holland Kinderopvang:

Kleinschalige, betrokken kinderopvang zoekt een creatieve, inspirerende pedagogisch medewerker. Vind jij het een uitdaging om onze jongste kinderen te laten stralen, ontdekken en groeien? Dan is dit de baan voor jou!

De organisatie
Holland Kinderopvang is een kleinschalige organisatie met vier locaties in Delft, drie BSO- locaties en een kinderdagverblijf. Een familiebedrijf waar samenwerking een belangrijke waarde is. Niet alleen de samenwerking binnen het team, maar ook de samenwerking met ouders, kinderen en basisscholen. Kwaliteit en groei vinden we bij Holland kinderopvang erg belangrijk. Wij zorgen voor uitdagende en inspirerende opvang, waarbij kinderen, ouders en medewerkers samen ‘groter’ groeien. Daarnaast bouwen we mee aan het zelfvertrouwen van onze kinderen. Groei en ontwikkeling vinden wij ook belangrijk voor ons personeel, daarom worden jaarlijks teambijeenkomsten op het gebied van pedagogiek georganiseerd. Ook nemen onze medewerkers deel aan mooie evenementen, zoals bijvoorbeeld de Kindvakbeurs. Pedagogisch medewerkers spelen namelijk een zeer belangrijke rol bij het ontwikkelen en uitvoeren van het pedagogisch beleid op de werkvloer.

De Locatie
Locatie De Appelboom is de vestiging waar we overdag de allerkleinsten, van 6 weken tot 4 jaar, opvangen. Dit is mogelijk vanaf minimaal een dag of een dagdeel per week. Uiteraard werken we met vaste pedagogisch medewerkers per groep en vanuit de visie van het geleidelijk groter groeien van het kind. De opvang is huiselijk en kleinschalig, met veel aandacht voor het individuele kind.

Wat houdt de functie in?

Fijne en inspirerende werkplek
Samen met je collega’s, een team van enthousiaste en betrokken medewerkers, creëer je op de groep een fijne sfeer waar kinderen zich thuis voelen. Je biedt met je collega’s een proeverij van activiteiten aan, waaraan de kinderen kunnen deelnemen. Hiervoor heb je naast de reguliere ruimtes ook een atelier, bewegingszaal en gymzaal tot je beschikking. Daarnaast heeft het kinderdagverblijf verschillende buitenruimtes die gebruikt kunnen worden.Op het kinderdagverblijf werken we met een maandelijks thema en jouw inbreng voor dit thema wordt zeer op prijs gesteld. Door de kleinschaligheid en korte communicatielijnen kun je jouw ideeën makkelijk delen met het team en de directie/leidinggevenden. Bij Holland kinderopvang doen we het samen en dat maakt ons anders dan de grotere kinderopvang organisaties in Delft. Als pedagogisch medewerker heb je nauw contact met de ouders van onze kinderen. Het is jouw taak de ouders te informeren. Bij het ophalen neem jij hen mee in de ontwikkeling van hun kind(eren).

Wat bieden wij jou?
Een gezellige, kleinschalige organisatie met korte communicatielijnen. Werken bij een familiebedrijf waar je ‘het samen doet’.

 • Werkdagen in overleg. Beschikbaar: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag (meest gebruikte openingstijden van 7.30u tot 18.30u). Voorkeur: maandag, dinsdag en/of donderdag.
 • Volgen van trainingen en cursussen, jezelf ontwikkelen in een veilige omgeving, gecoacht worden door een interne pedagogisch coach
 • Themagericht met activiteiten werken, daardoor kun jij jouw creativiteit verder ontwikkelen
 • Korte lijnen en daardoor open en directe communicatie
 • Een organisatie waar eigen inbreng wordt gewaardeerd
 • Beschikking over een atelier, bewegingszaal, gymzaal, buitenruimtes en zandbak voor het uitvoeren van jouw bedachte activiteiten
 • Je ontvangt een salaris conform de cao kinderopvang met reiskostenvergoeding & pensioenregeling en eventueel een tegemoetkoming parkeerkosten.

Wat vragen we van jou?
Je deelt met ons de passie voor de begeleiding en ontwikkeling van kinderen, je geniet van ieder moment. Je zet alles op alles om de kinderen op jouw groep een fantastische dag vol groei te bezorgen. Je bent verantwoordelijk voor de opvang, groei en verzorging van de kinderen, wat maakt dat we het volgende van je vragen:

 • Je bent in het bezit van een diploma (MBO3, MBO4 of HBO of WO) welke jou kwalificeert om te werken in de kinderopvang
 • Je communiceert vlot en open met kinderen, ouders en collega’s
 • Je bent kindgericht en liefdevol
 • Je vindt het fijn om samen te werken en open te communiceren
 • Je hebt een geldige verklaring omtrent gedrag (VOG)
 • Een specialiteit op het gebied van muziek, dans, theater, sport of pedagogiek en een rijbewijs is een pre

  Kleinschalige, betrokken kinderopvang zoekt ambitieuze startende pedagogisch medewerker! Heb jij je hart verpand aan werken met kinderen, wil je graag gaan starten met de opleiding pedagogisch werk en tegelijkertijd ervaring op doen in de praktijk? Dan is dit de baan voor jou!

   

  De organisatie
  Holland Kinderopvang is een kleinschalige organisatie met vier locaties in Delft, drie BSO- locaties en een kinderdagverblijf. Een familiebedrijf waar samenwerking een belangrijke waarde is. Niet alleen de samenwerking binnen het team, maar ook de samenwerking met ouders, kinderen en basisscholen.
  Kwaliteit en groei vinden we bij Holland kinderopvang erg belangrijk. Wij zorgen voor uitdagende en inspirerende opvang, waarbij kinderen, ouders en medewerkers samen ‘groter’ groeien. Daarnaast bouwen we mee aan het zelfvertrouwen van onze kinderen. Groei en ontwikkeling vinden wij ook belangrijk voor ons personeel, daarom worden jaarlijks teambijeenkomsten op het gebied van pedagogiek georganiseerd. Ook nemen onze medewerkers deel aan mooie evenementen, zoals bijvoorbeeld de Kindvakbeurs. Pedagogisch medewerkers spelen namelijk een zeer belangrijke rol bij het ontwikkelen en uitvoeren van het pedagogisch beleid op de werkvloer.

  De locatie
  Locatie De Kastanje is een BSO voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Deze locatie is gevestigd binnen de Gabriëlschool (Michiel ten Hovestraat), vandaar dat we hier ook alleen kinderen van de Gabriëlschool opvangen. Op dit moment maken maximaal dertig kinderen per dag gebruik van deze BSO, maar we kunnen nog groeien. Op de locatie werkt een vast hecht team, die zorgen voor een veilige omgeving. Wij hebben hier onze eigen ruimtes en kunnen gebruik maken van andere ruimtes van de school, zoals bijvoorbeeld de aula, de bewegingsruimte en het schoolplein. Een proeverij aan activiteiten zorgt dat er voor elk kind in elke leeftijd een gevarieerd aanbod is.

  Wat houdt de functie in?
  Samen met je collega’s creëer je op de BSO een fijne sfeer waar kinderen zich thuis voelen. Je biedt met je collega’s een proeverij van activiteiten aan, waaraan de kinderen kunnen deelnemen. Jouw inbreng en ideeën voor deze activiteiten worden zeer gewaardeerd en kun je ook gebruiken als praktijkopdrachten voor je opleiding.
  Als BBL-er heb je ook contact met de ouders van onze kinderen. Het is jouw taak de ouders te informeren. Bij het ophalen neem jij hen, samen met een collega uit het team, mee in de ontwikkeling van hun kind(eren).

  Wat bieden wij jou?

  Een gezellige, kleinschalige organisatie met korte communicatielijnen. Werken bij een familiebedrijf waar je ‘het samen doet’.

  • Combinatie studie plus werk
  • Je kiest zelf de opleidingslocatie
  • Werkdagen: maandag, dinsdag, donderdag (eventueel vrijdag)
  • Eventuele mogelijkheid tot meerwerk (altijd in overleg!)
  • Jezelf ontwikkelen in een veilige omgeving
  • Korte lijnen en daardoor open en directe communicatie
  • Een organisatie waar eigen inbreng en ‘out of the box’ denken wordt gewaardeerd
  • Beschikking over een atelier en gymzaal voor het uitvoeren van jouw bedachte activiteiten
  • Je ontvangt een leerling salaris, gebaseerd op de CAO kinderopvang, je hebt recht op verlof, bouwt pensioen op en krijgt een reiskostenvergoeding.

  Wat vragen we van jou?
  Je deelt met ons de passie voor de groei en ontwikkeling van kinderen, je geniet van ieder moment. Je zet alles op alles om de kinderen op jouw groep een leerzame en fantastische dag te bezorgen. Je bent verantwoordelijk voor de opvang, groei en verzorging van de kinderen, wat maakt dat we het volgende van je vragen:

  • Je communiceert vlot en open met kinderen, ouders en collega’s
  • Je bent kindgericht en liefdevol
  • Je vindt het fijn om nauw samen te werken en open te communiceren
  • Je hebt een geldige verklaring omtrent gedrag (VOG)
  • Een rijbewijs is een pre

   Kleinschalige, betrokken kinderopvang zoekt oproepkrachten. Wil jij werken voor een familiebedrijf waar iedereen elkaar kent en vind je het een uitdaging om de ene dag op ons KDV te werken en de andere dag op een van onze BSO locaties? Dan is dit de baan voor jou!

   De organisatie
   Holland Kinderopvang is een kleinschalige organisatie met vier locaties in Delft, drie BSO- locaties en een kinderdagverblijf. Een familiebedrijf waar samenwerking een belangrijke waarde is. Niet alleen de samenwerking binnen het team, maar ook de samenwerking met ouders en kinderen en basisscholen.Kwaliteit en groei vinden we bij Holland kinderopvang erg belangrijk. Wij zorgen voor uitdagende en inspirerende opvang, waarbij kinderen, ouders en medewerkers samen ‘groter’ groeien. Daarnaast bouwen we mee aan het zelfvertrouwen van onze kinderen. Groei en ontwikkeling vinden wij ook belangrijk voor ons personeel, daarom worden jaarlijks teambijeenkomsten op het gebied van pedagogiek georganiseerd. Ook nemen onze medewerkers deel aan mooie evenementen, zoals bijvoorbeeld de Kindvakbeurs. Pedagogisch medewerkers spelen namelijk een zeer belangrijke rol bij het ontwikkelen en uitvoeren van het pedagogisch beleid op de werkvloer.

   De locaties
   Holland Kinderopvang is een kleinschalige organisatie met vier locaties, drie BSO-locaties en een kinderdagverblijf. Onze locaties liggen dicht bij elkaar, met als voordeel dat heel het team elkaar kent. De communicatielijnen zijn hierdoor kort. Samenwerking is voor ons erg belangrijk, niet alleen met elkaar, maar ook met de kinderen en de ouders.

   Wat houdt de functie in?
   Samen met je collega’s creëer je op de groep waar je die dag werkt een fijne sfeer waar kinderen zich thuis voelen. Je biedt met je collega’s een proeverij van activiteiten aan, waaraan de kinderen kunnen deelnemen. Deze activiteiten zijn afgestemd op leeftijd. Bij het KDV werken we met maandelijkse thema’s. Op de BSO bied je activiteiten aan, maar de kinderen kunnen ook zelf activiteiten aandragen. Naast de groepsruimtes is er een atelier, speelzaal en gymzaal waar diverse activiteiten aangeboden kunnen worden. Daarnaast zijn er ook verschillende buiten speelplekken.Als pedagogisch medewerker heb je nauw contact met de ouders van onze kinderen. Het is jouw taak de ouders te informeren. Bij het ophalen neem jij hen mee in de ontwikkeling van hun kind(eren).

   Wat bieden wij jou?
   Een gezellige, kleinschalige organisatie met korte communicatielijnen. Werken bij een familiebedrijf waar je ‘het samen doet’.

   • Werkdagen: flexibel gedurende de gehele week, alle dagen beschikbaarheid is een grote pre voor deze functie.
   • Combinatiefunctie BSO en KDV (in overleg zou je ook als onderwijsassistent ingezet kunnen worden)
   • Volgen van jaarlijkse trainingen, jezelf ontwikkelen in een veilige omgeving
   • Korte lijnen en daardoor open en directe communicatie
   • Een organisatie waar eigen inbreng wordt gewaardeerd
   • Beschikking over een atelier, bewegingszaal en gymzaal voor het uitvoeren van jouw bedachte activiteiten
   • Je ontvangt een salaris conform de cao kinderopvang met reiskostenvergoeding & pensioenregeling en eventueel een tegemoetkoming parkeerkosten.

   Wat vragen we van jou?
   Je deelt met ons de passie voor de begeleiding en ontwikkeling van kinderen. Je geniet van ieder moment. Je zet alles op alles om de kinderen op jouw groep een leerzame en fantastische dag te bezorgen. Je bent verantwoordelijk voor de opvang, groei en verzorging van de kinderen, wat maakt dat we het volgende van je vragen:

   • Je bent in het bezit van een diploma (MBO3, MBO4 of HBO of WO) die jou kwalificeert om te werken in de kinderopvang
   • Je communiceert vlot en open met kinderen, ouders en collega’s
   • Je bent kindgericht en liefdevol
   • Je bent uitermate flexibel en vind het fijn dat geen dag hetzelfde is
   • Je vindt het een uitdaging om wisselende activiteiten aan te bieden aan kinderen van 0 tot 13 jaar
   • Je vindt het fijn om samen te werken en open te communiceren
   • Je hebt een geldige verklaring omtrent gedrag (VOG)
   • Een rijbewijs is een pre

    Kleinschalige, betrokken kinderopvang zoekt, in samenwerking met de Gabriëlschool, overblijfkrachten. Ben jij op zoek naar een leuke afwisselende vrijwilligersfunctie? Dan is dit de plek voor jou!

    De organisatie
    Holland Kinderopvang is een kleinschalige organisatie met vier locaties in Delft, drie BSO- locaties en een kinderdagverblijf. Een familiebedrijf waar samenwerking een belangrijke waarde is. Niet alleen de samenwerking binnen het team, maar ook de samenwerking met ouders, kinderen en in dit geval de Gabriëlschool.

    Wat houdt de functie in?
    Op de Gabriëlschool in Delft (locatie Michiel ten Hovestraat) regelen wij, naast de BSO, ook het overblijven. Hier maken we naast de inzet van pedagogisch medewerkers ook gebruik van vrijwilligers. We zoeken vrijwilligers om ons team aan te vullen.

    Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de kinderen lunchen en zich daarna kunnen ontspannen. Het is vrije tijd voor de kinderen dus mogen ze, binnen de regels, doen waar ze zin in hebben.

    Wat bieden wij jou?

    • Een leuke vrijwilligersfunctie voor minimaal twee keer in de week of meer.
    • Werkdagen: maandag, dinsdag donderdag of vrijdag (minimaal twee dagen)
    • Werktijden: 11.30 -13.15 uur
    • Je ontvangt een vrijwilligersvergoeding van €4,50,- per uur

    Wat vragen we van jou?

    • Je communiceert vlot en open met kinderen
    • Je bent kindgericht en liefdevol
    • Je vindt het fijn om samen te werken en open te communiceren.
    • Als je ervaring hebt in het begeleiden van kinderen dan is dat een pre
    • Verklaring omtrent gedrag (VOG) (deze vragen we samen aan)

    Interesse? Neem contact op via: admin@hollandkinderopvang.nl