Inschrijven

Plaatsingsprocedure

Indien u geïnteresseerd bent in ons kindercentrum, dan kunt u hier een geheel vrijblijvende inschrijving doen. De genoemde inschrijfkosten zullen pas worden meegenomen bij de eerste gefactureerde opvangmaand bij de start van een definitieve inschrijving.

Op deze manier kunnen wij alvast kijken of en welke plaats wij u kunnen bieden. Aan de hand van deze vrijblijvende inschrijving, zullen we contact met u opnemen over de mogelijkheden wat betreft plaatsing en een informatieve ontmoeting.Houd er rekening mee dat wij op het moment op al onze locaties wachtlijsten hebben. Wees dus tijdig met een inschrijving en verzoek om informatie.

Met de vrijblijvende digitale inschrijving, zit u nog nergens aan vast. Wij kunnen u hiermee al wel een offerte aanbieden tijdens het kennismakingsgesprek. Op deze manier kunt u een proefberekening maken omtrent de kinderopvangtoeslag en heeft u een overzicht wat betreft de maandelijkse kosten.

Wij vertellen u tijdens het kennismakingsgesprek graag meer over onze werkwijze en u bent uiteraard in de gelegenheid ons al uw vragen te stellen. We leiden u hierna graag rond door (één van) onze locatie(s). Geen probleem als u uw kind(eren) mee wil nemen naar deze afspraak.

Indien u enthousiast bent geworden en uw kind(eren) definitief wil inschrijven, ondertekent u de offerte. De plaatsing is pas definitief wanneer wij de offerte, door u ondertekend, retour hebben ontvangen. U ontvangt hier altijd een bevestiging per mail van.

Het is altijd mogelijk nog een extra afspraak te maken zodat u met uw kind (of kinderen) op de locatie kunt kijken, dan wel een wenafspraak te maken. Wij nemen sowieso ongeveer één maand voor de definitieve startdatum contact met u op om een intakegesprek en wenafspraken in te plannen.

Inschrijven

Klik hier als u een nieuwe aanvraag wilt doen voor de opvang van uw kind(eren).

Hierbij kunt u de keuze maken om een aanvraag te doen voor:

  • Buitenschoolse opvang (drie locaties)
  • Kinderdagverblijf (één locatie)
  • Tussenschoolse opvang (twee locaties)