Kleinschalige, betrokken kinderopvang zoekt een organisatorisch talent met ambitie! Heb jij je BSO werk altijd al willen combineren met werken op een basisschool? Dan is dit de baan voor jou!

De organisatie
Holland Kinderopvang is een kleinschalige organisatie met vier locaties in Delft, drie BSO- locaties en een kinderdagverblijf. Een familiebedrijf waar samenwerking een belangrijke waarde is. Niet alleen de samenwerking binnen het team, maar ook de samenwerking met ouders, kinderen en basisscholen.Kwaliteit en groei vinden we bij Holland kinderopvang erg belangrijk. Wij zorgen voor uitdagende en inspirerende opvang, waarbij kinderen, medewerkers en ouders samen ‘groter’ groeien. Daarnaast bouwen we mee aan het zelfvertrouwen van onze kinderen. Groei en ontwikkeling vinden wij ook belangrijk voor ons personeel, daarom worden jaarlijks teambijeenkomsten op het gebied van pedagogiek georganiseerd. Ook nemen onze medewerkers deel aan mooie evenementen, zoals bijvoorbeeld de Kindvakbeurs. Pedagogisch medewerkers spelen namelijk een zeer belangrijke rol bij het ontwikkelen en uitvoeren van het pedagogisch beleid op de werkvloer.

De locatie
Buitenschoolse opvang de Peppel is een grote BSO locatie voor kinderen van 4 tot 13 jaar. De BSO vangt kinderen op van meerdere scholen en biedt ook de mogelijkheid aan ouders om kinderen vanuit de BSO door te brengen naar sportclubs en andere activiteiten. Een levendige locatie met veel uitdaging en een divers aanbod van activiteiten.

De Freinetschool
In de visie van de Freinetschool is elk kind uniek in hoe het is en dus ook in hoe het leert. Elk kind heeft zijn eigen interesses, talenten, tempo en leerstijl. De school ziet het als haar taak om de leerling voor te bereiden op een toekomst in een dynamische en complexe maatschappij, waarbij de leerling vanuit de eigen belevingswereld, leerbehoefte en talenten via het werken vanuit zinvolle leercontexten wordt begeleid en uitgedaagd bij zijn of haar ontwikkeling. De school moet daarbij zorgen voor een optimale en veelzijdige ontwikkeling in een veilige schoolomgeving. Jij draagt hier als onderwijsassistent aan bij.

Wat houdt de functie in?
Samen met je collega’s creëer je op de BSO een fijne sfeer waar kinderen zich thuis voelen. Je biedt met je collega’s een proeverij van activiteiten aan, waaraan de kinderen kunnen deelnemen. Jouw inbreng en ideeën voor deze activiteiten worden zeer gewaardeerd.

Als pedagogisch medewerker heb je nauw contact met de ouders van onze kinderen. Het is jouw taak de ouders te informeren. Bij het ophalen neem jij hen mee in de ontwikkeling van hun kind(eren).

Daarnaast organiseer je samen met de operationeel leidinggevende/collega’s de logistiek rondom deze BSO. Denk hierbij aan het ophalen van de kinderen van de diverse scholen, maar ook het brengen naar de diverse sport- en spelclubs. Je beschikt dan ook over goede organisatorische- en planningsvaardigheden en kan snel schakelen om oplossingen te bedenken.

In de ochtenden word je ingezet als onderwijsassistent op school. Hierbij ondersteun je de leerkracht en geef jij extra aandacht aan de leerlingen die dat nodig hebben. Een mooie uitdaging die jou als pedagogisch medewerker mogelijkheden geeft om je verder te ontwikkelen.

Wat bieden wij jou?

Een gezellige, kleinschalige organisatie met korte communicatielijnen. Werken bij een familiebedrijf waar je ‘het samen doet’.

  • Werkdagen: maandag, dinsdag en donderdag zijn vaste werkdagen
  • Indien je beschikbaar bent kun je ook op vrijdag werken
  • Eventuele mogelijkheid tot meerwerk (altijd in overleg!)
  • Combinatiefunctie BSO en onderwijsassistent basisschool
  • Volgen van trainingen en cursussen, jezelf ontwikkelen in een veilige omgeving
  • Korte lijnen en daardoor open en directe communicatie
  • Een organisatie waar eigen inbreng en ‘out of the box’ denken wordt gewaardeerd
  • Beschikking over een atelier, bewegingszaal en gymzaal voor het uitvoeren van jouw bedachte activiteiten
  • Je ontvangt een salaris conform de cao kinderopvang met reiskostenvergoeding & pensioenregeling
  • Daarnaast zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals tegemoetkoming parkeerkosten en aanschaf bedrijfskleding